С нов видеоклип Джена празнува 14 години в “Пайнер“

С нов видеоклип Джена празнува 14 години в “Пайнер“
Слушай в Стрийминг Платформите

Днес е много специален ден за Джена, защото на 17 март тя празнува 14 години на професионалната музикална сцена. Освен момент за равносметка, хубави спомени и нови мечти, днес Джена отбелязва пореден голям успех в кариерата си. Преди часове звездата на телевизия “Планета“ представи новия си видеоклип “Моят номер“, а той се превърна в истинска сензация само за часове. Публиката остана развълнувана от новото предложение на изпълнителката и побърза да я поздрави за безупречния й избор на песен, с която да стартира 2021 година.

“Джена изгря с невероятен хит“, “Браво, много хубав проект“, “Тотален хит“, “Едно голямо браво на Джена и целия екип! Ето това искахме“, “Това е истинската Джена, дано да продължи в същият дух, а песента ме грабна от първо слушане“, “Клипа, музиката, текстът всичко е топ. Страхотно продължавай с такива стойностни парчета“, категорични са меломаните.

С огромна радост Джена сподели своето вълнение от добрия прием на сингъла и в “Шоуто на Николаос Цитиридис”, където бе специален гост в деня на премиерата. Певицата призна, че готви още изненади за феновете, но засега иска да се наслади на успеха на “Моят номер“.

За създаването на този нов хит в репертоара й идеи обединиха Даниел Ганев /музика и аранжимент/, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров /текст/. Видеоклипът е реализиран от режисьора Виктор Андонов, а красивата фотосесия е дело на Георги Малев. За своя стайлинг в проекта Джена се довери на дизайнерката Евгения Борисова, гримът е на Цецо Андреев, а косите на Аделина Любенова за Atelier Hair and nails Salon.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят професионалната годишнина на Джена днес с пожелания за успешно сътрудничество още дълги години, здраве, щастие, късмет и нови изкачени върхове!

 

КАТЕГОРИИ