С нова песен Галена и Фики тръгват за САЩ

С нова песен Галена и Фики тръгват за САЩ

Само няколко дни остават до началото на новия USA & Canada Tour на Галена и Фики. Музикалната обиколка провокира интереса на сънародниците ни през Океана и много от тях вече резервираха своите места за концертите на тандема. Голямата изненада е, че това турне ще започне и със съвсем нова дуетна песен на Галена и Фики. Преди няколко дни певецът попита своите почитатели - “Готови ли сте за нов дует? Очаквате ли нова песен?“, а това недвусмислено говори, че съвсем скоро зрителите на телевизия “Планета“ както у нас, така и по света, ще могат да се насладят на новия видеоклип на звездната двойка.

Ясни са датите на трите съвместни концерта на Галена и Фики в САЩ и Канада – 27 ноември – Лас Вегас/ 29 ноември – Торонто/ 30 ноември – Чикаго. Обявихме, че след това Фики продължава да радва с песните си българската общност в САЩ, а това, което вече е ясно е, че Галена също остава в Щатите още няколко дни. Ангажимент, поет преди време, налага певицата да бъде в Америка и в началото на декември. Това е причина тя да пропусне спектакъла “Планета на 18“ на 3 декември в зала “Колодрума“ в Пловдив.
Но хубавата новина е, че на 8 декември всички студенти и гости на Велико Търново ще могат да се радват на хитовете на звездата на “Пайнер” в комплекс “Калоянова крепост“ - Арбанаси.

КАТЕГОРИИ