S.O.S на Галин и Десита – новият лидер в YouTube

S.O.S на Галин и Десита – новият лидер в YouTube
Слушай в Стрийминг Платформите

Само за няколко часа след своята премиера в официалния канал на “Пайнер” в YouTube – PlanetaOfficial, новият видеоклип на Галин и Десита - S.O.S се превърна в новата сензация. Песента грабна меломаните от първо слушане, а видеоклипът кара зрителя да се пренесе в една различна реалност. Музикалната лента натрупа близо 300 000 гледания и бързо се изкачи до лидерската позиция в българския трендинг на портала за видеосподеляне.

“Надявам се новата ни песен с Десита да ви харесва, направена е с много любов и огромно желание! Благодаря ви за милите съобщения и за огромната подкрепа! Докато вас ви има и аз ще бъда тук за вас! Благодаря и на фирма “Пайнер“ и инж. Митко Димитров за всичките години, в които са плътно зад мен - сподели Галин веднага след появата на новия проект, а Десита допълни - Поредна любима моя песен, която създадохме с общи усилия, труд и любов! Благодарности отново на целия екип! Надяваме се да ви хареса!“.


Галин и Десита отдавна подготвяха публиката за тази премиера, но и самите те са приятно изненадани от приема, който песента и видеото получиха, както и от оценката на меломаните:

“Има нещо много зарибяващо в тази песен… Поредната убийствена песен… Жестоко, точно от това имахме нужда сега!... Песента е страхотна и точно този тип музика трябва да се прави… Браво на Галин и Десита!... Тази песен ще гърми яко по дискотеките като ги отворят…“, “Много различна от всичко до сега. Браво не очаквах толкова различна песен да направите. Много ми харесва!“, “Наистина хубав проект, хубав клип и ритъм“, “Музикална версия на Star Wars“, “Готин клип и хубава песен! Пеете страхотно! Адмирации“, четем в първите отзиви на феновете.

Не липсват и по-шеговити коментари, свързани в визуалната представа на мелодията, в които се казва, че явно това е “новата Международна космическа станция “Пайнер” или пък, че “този епизод на Междузвездни войни не си го спомнят”, както и предложение към “Планета” да продължи с филмовата си продукция, което е напълно разбираемо. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, а автори на песента са комбина от съмишленици – Галин, Десита, Маджуна, Васил Тръненски, Павел Казаков.

КАТЕГОРИИ