“Само за теб” с много любов от Гергана

“Само за теб” с много любов от Гергана

“Най-накрая... Барбито на поп-фолка се завърна ударно! Страхотно парче, просто го слушам за 10-ти път и не мога да се наслушам!”,  “Дано пее на концерта на 4-ти декември в “Арена Армеец”, “Колко е хубаво да видиш отново Гери на екран, отново слънчева, красива и жива... липсваше ни!”, “Ехеее, не очаквах толкова добра песен, а  за визията “уау”, страшно усмихната и сладка!”, “Много се радвам да видя, че Гергана се е завърнала и то с една толкова приятна и лирична песен. Много красив клип и зашеметяваща Гергана. Поздрав за всички истински фенове на Гергана, още от времето на “Губя те бавно” и “Както преди”, пишат многобройните почитатели на звездата на телевизия “Планета” в официалния канал PlanetaOfficial за най-новия й клип “Само за теб”.

За Гергана тези думи наистина са много специални, защото и песента е много специална. Тя е дело на нейните колеги и приятели Николай Николов – Ni.co и Павел  Дюлгерски, които в края на юни претърпяха тежка катастрофа в Прохода на Републиката, която за Ni.co беше фатална, а Павел продължава да се бори за живота си.

“Благодарна съм на съдбата, че преди две години ме срещна с тези талантливи музиканти и истински хора. За мен е чест, че ги познавам. Вярвам, че чрез “Само за теб” тяхното изкуство продължава да живее. Много ми липсвате...”, споделя Гергана пред www.planeta.tv.

Двамата пловдивски музиканти участват освен като автори на текста, музиката и аранжимента с идеи за цялостната концепция на проекта, който режисьорът Йордан Петков облича в картина. А за брилянтния краен резултат, точно така, както са си го представяли всички, не оставят съмнение думите на най-добрия приятел на NI.co, Борислав Борисов.

“В твоя памет, любими приятелю... Защото направи най-красивата песен на моето момиче Гергана... Защото написа най-красивия текст... Защото клипът е точно такъв, както го искаше - чист, светъл, прост и красив... Обичаме те, всеки ден говорим за теб и никога няма да те забравим!”

КАТЕГОРИИ