“Сънувай ме“ – нов летен хит от Джулия

“Сънувай ме“ – нов летен хит от Джулия

В разгара на лятото дългоочаквана премиера направи новия видеоклип на Джулия – “Сънувай ме“. За предстоящата му поява певицата загатна в началото на август, а феновете с нетърпение очакваха премиерата.С този проект Джулия за пореден път доказва своя талант и безупречен нюх за хитове, защото меломаните са категорични, че “Сънувай ме“ е тотален хит.

“Браво, Джулия, продължавай все така да ни понасяш хубави песни и клипове. Неотразима си в новия клип“, “Браво Джулия добре се е получило и визия, клип, всичко, поздравления за новата песен“, “Това е най- заслуженото чакане! Брутална песен“, “Без думи! Уникална както винаги“, “Тази песен е тотален хит“, “Отлична работа на Джулия и  Драганински“, “С всяка нейна песен се изкачва все по-нагоре и по-нагоре. Поздравления“, споделят мнение абонатите в PlanetaOfficial.


“Сънувай ме“ е втори хитов проект за Джулия през 2021 година, след “Ножът“. Новото заглавие на звездата я показва в съвсем нова светлина. По този проект тя работи с композитора Велислав Драганински /музика и аранжимент/ и Анастасия Мавродиева /текст/. За стилното видео Джулия се довери на режисьора Людмил Иларионов – Люси и оператора Георги Марков. “Сънувай ме“ първи на живо ще чуят феновете на поп-фолка в Самоков, където звездата на телевизия “Планета“ е специален гост на 20 август.

 

КАТЕГОРИИ