“Сърце мое“ завладя меломаните

“Сърце мое“ завладя меломаните

Първият съвместен проект на Теди Александрова и Емрах се оказа повече от успешен. Дуетът “Сърце мое“ получи своята премиера на 13 февруари, а само месец след това се наложи като тотален хит, завладял сърцата на меломаните.

Това сочи и класацията “Тoп 5 PlanetaOfficial – YouTube Music“, която отразява предпочитанията на публиката през изминалата седмица.

Интересът на феновете бе привлечен и от новия видеоклип на Галин, “Дилема“. Един различен проект, който директно застана на второто място в класацията.

Не по-малко интригуващ се оказа и дуета на Роксана със Софи Маринова, “Един живот“, който зае трета позиция в “Тoп 5 PlanetaOfficial – YouTube Music“.

Ариа с актуалното си заглавие “Късай“, появило се в края на месец февруари, е четвърта в подреждането, а пета е Мария, която зарадва почитателите си с клип към песента “С мен“, заснет на остров Корфу.

В рубриката “Хит“ може да си припомните горещата колаборация между Галин и Деси Слава - “Нека да е тайно“, а като ново предложение - да се насладите на “Грешна роля“ на Ивета Костова.

КАТЕГОРИИ