“Съвършенство” от Яница

“Съвършенство” от Яница
Слушай в Стрийминг Платформите

“Съвършенство” е заглавието, което Яница представи преди няколко дни за радост на своите фенове и на многобройните почитатели на поп-фолка. Музиката на песента е на Даниел Ганев, негов е и аранжимента. Текстът е написан от Росен Димитров, а режисьор на видеокила е Георги Марков, с когото Яница работи вече няколко години.
2

“Яница се завърна с нов брутален хит… Ти си моето Съвършенство… Думите са малко, за да се опише феноменалната ти песен… Тази песен я заобичах от първото слушане… Яница знае как се правят хитове… Яница се завърна много мощно. С Даниел Ганев ще си върне позициите… Yanitsa a saputo bene ritornare con una canzone alle stelle… Yanitsa is my favorite singer from Bulgaria! Style, talent, voice, text + mega artistic videos. Greetings from Romania… Queen of Bulgaria. Respect from Turkey…”, пишат феновете на певицата в социалните медии.

Първата лайв-презентация на “Съвършенство” бе в елитен нощен клуб в парти-сърцето на Студентски град, а през следващите дни Яница ще представи песента и в други градове в страната.

КАТЕГОРИИ