Семеен имен ден за Надя Стоева в Пловдив

Семеен имен ден за Надя Стоева в Пловдив

На 17 септември Православната църква почита паметта на Светите мъченици София, Вяра, Надежда и Любов и се отдава почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Имен ден днес празнува една от най-популярните и обичани фолклорни изпълнителки – солистката на орк. “Канарите“, Надя Стоева. Както винаги първи в този празничен ден я поздрави нейният съпруг, Атанас Стоев, а днес и многобройните фенове на оркестъра не пестят хубави пожелания за нея. Пред www.planeta.tv звездната именичка издаде, че празникът ще отбележи семейно в заведение в Пловдив. Там ще бъдат, както Атанас Стоев – младши и неговата съпруга Джена, така също и нейните родители, но най-очаквания гост на тържеството е малкият Атанас Стоев III.
Телевизия “Планета Фолк“ също подготви изненада за Надя Стоева и това е премиерата на новия видеоклип към песента “На празник и в делник“. Той бе заснет в началото на месец септември и е част от нова фолклорна програма, която музикантите ще предложат на своите многобройни почитатели тази есен.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Надя Стоева с пожелания за здраве, семейно щастие и още много хубави песни!

 

КАТЕГОРИИ