Семеен празник в Пловдив за рождения ден на Милко Калайджиев

Семеен празник в Пловдив за рождения ден на Милко Калайджиев

В компанията на съпругата си Маргарита и двамата си сина, на 23 септември Милко Калайджиев ще отпразнува своя рожден ден. Семейното тържество ще се състои в Пловдив, където в момента са близнаците Алекс и Антонио, но преди това, в обедните часове на деня, Милко Калайджиев ще почерпи своите близки в Свиленград. Целият ден ще премине под знака на хубавите емоции, а Милко Калайджиев си пожелава само здраве – за себе си и своето семейство. Изпълнителят признава, че е свикнал той да весели хората и някак големите тържества са му някак чужди за неговия рожден ден. Винаги обаче приема с усмивка и радост милите пожелания на своите почитатели, които правят този ден по-празничен и запомнящ се.

Милко Калайджиев разкри пред planeta.tv, че подготвя нова песен за публиката, но подробностите засега ще запази в тайна. В професионален план 2021 година е доста успешна и продуктивна в творческо отношение за Милко Калайджиев. Певецът я стартира с Mashup Love Songs през февруари, а през май зарадва феновете си и с песента “Колкото и да ми правиш рани“. В нея той заложи на комбинация от завладяващи ритми, текст и кадри, които не оставиха безразлична аудиторията. В разгара на летния сезон Милко Калайджиев изненада и с още един нов видеоклип - “Мъжки грях“, който възхити многобройните му почитатели.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Милко Калайджиев с пожелание за здраве, щастие и много нови хитове!

 

КАТЕГОРИИ