Семеен празник за рождения ден на Георги Янев

Семеен празник за рождения ден на Георги Янев

Заедно със семейството си днес ще празнува рождения си ден ръководителят на оркестър “Орфей“, Георги Янев. По традиция виртуозът на цигулката посреща този ден, заобиколен от най-близките си, а домът на музикалното семейство е изпълнен с много уют и топлина. Съпругата на рожденика, Пепа Янева винаги влага много любов в създаването на празничната атмосфера и специалитетите, които ще бъдат поднесени на трапезата, а хубавата музика ще бъде неотменна част от тържеството.
Само седмица след празника, оркестър “Орфей“ отново ще пътува в чужбина, за да зарадва с обичани фолклорни мелодии своите почитатели във Франция.

Концертът на формацията там ще бъде на 15 декември, а в Новогодишната нощ музикантите ще радват всички, които са избрали да посрещнат 2019-та в Пловдив. През януари предстоят нови записи за Георги Янев и неговите колеги, които обещават още напролет да представят няколко нови композиции.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Георги Янев с пожелания за много здраве, щастие и вдъхновение за нова хубава музика!

 

КАТЕГОРИИ