Семеен празник за рождения ден на Здравко Мандаджиев

Семеен празник за рождения ден на Здравко Мандаджиев

Днес рожденик е и още един изпълнител на музикална компания “Пайнер“ - Здравко Мандаджиев.

“На 30 юли е и моят рожден ден – казва певецът – Вероятно затова любимият ми сезон е лятото. Този специален ден за мен, както обикновено, ще отпразнувам с моето семейство и приятели, защото в крайна сметка това остава. Един човек трябва да има приятели, което е най-важното, наред със семейството“, не крие рожденикът.

Здравко Мандаджиев споделя, че основното, което си пожелава е да е жив и здрав, както той, така й неговите близки. Певецът мечтае и за още нещо:

“Искам да продължавам да се занимавам с това, което обичам, да правя стойностна музика, да правя хубави песни, да радвам хората и животът ми да е изпълнен с положителни емоции и хиляди поводи за усмивки!“.

По думите му освен работа, през този сезон трябва да има и почивка:

“Запланувал съм да посетим няколко места в чужбина, на българското Черноморие, малко и на Балкан ще отидем. Така, че се очертава едно доста динамично, изпълнено с много емоции и работа лято“, споделя фолклорният изпълнител.

Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Здравко Мандаджиев, като му пожелават здраве, семейно щастие и още много успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ