Семейните ценности вдъхновиха Пепи Христозова

Семейните ценности вдъхновиха Пепи Христозова

По случай Деня на християнското семейство и младеж Пепи Христозова поднесе на ценителите на фолклора своята нова авторска композиция “Ангел и закрилник”. В предаването “Песните на България” певицата разказва историята на песента:

“Ангел и закрилник” е специално направена за добрите майки и грижовните бащи. Черпила съм вдъхновение от моите родители. Това са хора, които са се отдали на семейството и на децата си. В новата ми песен майката е олицетворена като ангел, а бащата е закрилника на децата и на цялото семейство. Майката е тази, която дава вярата, надеждата и любовта, а бащата е този, който ни дава силите и тази закрила, от която всички ние се нуждаем до края на живота си.“


Пепи Христозова споделя, че за нея семейството е нейната крепост. Винаги се е уповавала на семейството си, и в добри, и в лоши моменти.

“Те са тези, могат да ни помогнат и в добро, и в лошо, и могат истински да се зарадват на успехите ни. За мен те са най-скъпите хора. Затова се моля от сърце, всеки да има близки хора до себе си и да създаде семейството, за което мечтае. Аз си пожелавам да имам такова хубаво семейство като на моите родители и да успея да запазя всички тези ценности на доброто семейство и хубавите български традиции, които се пазят в семейството.”

снимки: Виктория Сиракова

КАТЕГОРИИ