Септември започва с много музика

Септември започва с много музика

Утре е 1 септември, но сезонът на фестивалите и концертите не е приключил. Тази вечер село Драгиново, обл. Пазарджик, посреща гласовитата Росица Пейчева като звездата на Празничния концерт. С нея ще бъдат талантливите гайдари от “Воеводите”, както и танцьорите от “Балканджии”.

Калина и Невена в събота ще бъдат в Габровско и Велико Търновско. Първо в 11.30 часа ще пеят в с. Враниловци, а вечерта от 19.00 часа е концерта им в с. Овча могила. На 2 септември е и концерта на Поли Паскова в габровското село Кози рог, а на Здравко Мандаджиев – в с. Литаково, обл. София. Същата вечер изява имат Мария и Магдалена Филатови в Чипровци, обл. Монтана и Формация “Паскалев-Пловдив” – в с. Слатина, обл. Пловдив. Райна на 2-ри ще пее в Лозница, обл. Разград, а в неделя вечер от 20.00 часа ще изнесе концерт в Борово, обл. Русе.

Ангелина Милева в събота първо ще извиси глас в Златарица, обл. Велико Търново, а вечерта от 20.00 часа е изявата й на Фестивала в Неделино, обл. Смолян. И на още два фестивала ще има участие на звездите на телевизия Planeta Folk HD. Надя Казакова ще участва във Фестивала на Кулинарното наследство на Тракия, който в събота се провежда в Ивайловград, а Пепи Христозова – във възстановката на стара Сандровска сватба, в с. Сандрово, обл. Русе.

КАТЕГОРИИ