Сестри Диневи като близначки в детските си фотосесии

Сестри Диневи като близначки в детските си фотосесии

Сестри Диневи гостуват в новия брой на предаването “Бащино огнище”, където показват своите детски фотоалбуми. Певиците позволяват на зрителите да надникнат вътре, за да научат интересни подробности за тях от това безгрижно време.

“Стотици моменти от нашето детство са запечатани в снимки, подредени в многобройни албуми - казва Миглена, а Диляна допълва - Тогава нямахме фотоапарат и нашата майка често ни водеше във Фотото, за да ни снимат и всяка от нас да си има своето детско албумче. Въпреки, че снимките ни бяха почти еднакви, всяка си имаше своя личен албум.”

“Винаги са ни обличали еднакво, или поне в еднакви цветове. Под всяка снимка пишеше къде е направена и на колко годинки сме. Сега вече като големи, когато разлистваме албумите, ни е много приятно да си погледнем детските снимки.“

Двете сестри показват кадри от първите си рождени дни, както и обща снимка в народни носии, където позират заедно със своята учителка.

“Снимката е от Детския фолклорен конкурс “Орфеево изворче”. Много пъти сме се явявали на този конкурс и сме печелели награди, както индивидуално, така и с нашата вокална групичка. Това ни е дало стимул да продължаваме да се развиваме напред в областта на музиката”, споделят момичетата.

КАТЕГОРИИ