Сестри Диневи представиха проект със сантиментална стойност

Сестри Диневи представиха проект със сантиментална стойност

Днес официална премиера в платформата YouTube и в ефира на телевизия “Планета“ прави най-новият видеоклип на Сестри Диневи - “Корени“. Песента е авторска композиция по музика и аранжимент на Ангел Ефтимов, като с творчески идеи в реализацията й се включва и Стоян Генов – Стокича. Текстът е написан от Мариета Ангелова, а идеята за подобна песен отдавна вълнува Диляна и Миглена Диневи.

“Това е песен, която има много сантиментална стойност за нас, защото носи емоционално послание – за силата на семейството, за любовта към родителите и бащината къща. Уверени сме, че ще развълнува и докосне много хора, така както докосна нас още по време на записите – откровена е Диляна Динева пред www.planeta.tv, а Миглена допълва – Щастлива съм, че точно тази песен бележи моето официално завръщане в ефира на телевизия “Планета Фолк“ след раждането на моята дъщеря. Тя ни припомня кои са най-ценните неща в живота, затова с радост я създадохме и изпълнихме за нашите почитатели.“


Видеоклипът на “Корени“ засилва посланието на песента. Той пренася зрителите в Етно-комплекс “Канарата“ край Мъглиж, а специалното участие на майката на Диляна и Миглена Диневи, Светла, прави този проект още по-близък до сърцата на изпълнителките и техните почитатели. Режисьор на лентата е Петър Картулев, а за визията си момичетата се довериха на собствения си моден усет и на дизайнерката  Цвети Бакалова от Mon Cher.

 

КАТЕГОРИИ