Сестри Диневи възпяха Еньовден

Сестри Диневи възпяха Еньовден

Един от най-големите летни празници, Еньовден, оживява в най-новото музикално предложение на Сестри Диневи – “Еньовден“. Изпълнителките поднасят тази красива песен в разгара на лятото, като за нея се доверяват на Динка Генчева - за музиката и текста, а за аранжимента на Ангел Ефтимов. С идеи в реализацията се включват и музикантите от “Стоки бенд“, както и акордиониста Тончо Тонев, който взема участие в записа.
Ефектна видеореализация допълва изпълнението на Сестри Диневи и грабва сърцата на зрителите на телевизия “Планета Фолк“. Снимките бяха осъществени в Етнографски комплекс “Светилото” село Голямо Дряново и яз. Копринка, а режисьор и сценарист на лентата е Радослав Георгиев.

За пъстротата на клипа допринася участието на танцова формация “Настроение”, с хореограф Красимир Димитров. За красивата си визия в “Еньовден“ Диляна и Миглена Диневи заложиха на своя усет за стил, като заслуга имат още Цветан Цочев /костюми и венци/, Светослав Нейков /коса/ и Боряна Драгиева /грим/.
Тези от Вас, които все още не са успели да гледат “Еньовден“ в ефира на телевизия “Планета Фолк“, могат да го направят в официалния канал на медията в YouTube - Planeta Folk Official.

 

КАТЕГОРИИ