Шест клипа се борят за престижната статуетка “Видеоклип на 2015”

Шест клипа се борят за престижната статуетка “Видеоклип на 2015”

Стартира финалното гласуване за Годишните музикални награди на “Планета” ТВ – 2015, които ще се връчат на 2 март на специална VIP церемония. Досега зрителите гласуваха и определиха финалните претенденти в 15 категории и конкуренцията за престижните статуетки наистина е голяма. В последната фаза за “Видеоклип на 2015” намериха място шестте ленти, покорили музикалните класации и сърцата на изкушените от поп-фолка. За “Видеоклип на 2015” ще се съревновават “Аз съм Дяволът” на Анелия ft. Галин и “Една жена” на Галена.
Още два забележителни клипа, “В твоите очи” на Галена и Деси Слава и “Обичай ме” на Емилия и Борис Дали, ще се борят за вашите предпочитания.
Малина и нейното страхотно видео “При теб ми е сърцето” също са сред отличниците в тази категория.  
Цветелина Янева и 100 кила и тяхното видео “4 червени луни” е последното заглавие сред номинираните за “Видеоклип на 2015”.
До 29 февруари може да гласувате за своя фаворит на официалната интернет страница на телевизия “Планета”. Може да дадете своя решаващ глас и на официалните интернет страници на нашите партньори – Радио “Веселина” и Signal.bg

КАТЕГОРИИ