Шест са номинациите за най-добрите актьори сред певците

Шест са номинациите за най-добрите актьори сред певците

Остават Ви броени дни до края на финалното гласуване на 29 февруари, което ще определи кои са отличниците за 2015 година. Доста интересни са лентите, които намериха място в категорията “Артистично присъствие на изпълнител във видеоклип през 2015”. Съвсем заслужено Галена е номинирана за своя мини-филм “Една жена”, в който демонстрира истински актьорски талант. Емилия и Борис Дали също конкурират професионалните аткьори със своята игра във видеоклипа “Обичай ме”.
Две прекрасни дами, Кали и Емануела, спечелиха вашите овации за превъплъщението си в “Хайде, вдигни й”. Теди Александрова накара да говарят за нея и се превърна в хит за кратко време, показа качества и като актриса в “Чалга пеперудки”.
Фики и Азис са двама изпълнители, които нямат нужда от представяне, очевидно и двама прекрасни актьори в “Блокиран”. Последната лента, “4 червени луни”, е отличена заради актьорския талант на главните действащи лица, Цветелина Янева и 100 кила.  
Не забравяйте, че церемонията по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” е на 2 март. Дотогава може да дадете своя глас на официалната интернет страница на телевизия “Планета”, така и на тези на нашите медийни партьори - Радио “Веселина” и Signal.bg.

КАТЕГОРИИ