Щастливи емоции владеят Яница на Еньовден

Щастливи емоции владеят Яница на Еньовден

Днес е един специален ден за Яница, защото тя празнува своя имен ден. Певицата е кръстена на своята баба Яна и винаги с радост посреща Еньовден, защото се гордее с красивото си българско име, носещо й много късмет в живота. Хубави емоции владеят изпълнителката и поради факта, че нейните последни музикални проекти бележат успех след успех. Най-новия й сингъл “Няма как“ успя да се наложи сред най-предпочитаните заглавия в клубовете само месец след появата си в телевизионен ефир и в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial, а тоталният хит “Въртележката“ вече регистрира 11 000 000 преглеждания.

Изключителен интерес от страна на феновете има и към фолклорните записи на изпълнителката. Нейният албум “Мома Яница“ е сред най-слушаните албуми с българска народна музика в Spotify, а едноименния видеоклип е един от най-гледаните през последните месеци в YouTube.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Яница с пожелания за здраве, късмет, нови хитове и много щастливи моменти!

КАТЕГОРИИ