Щастливи емоции за рожденичката Цонка Нанова

Щастливи емоции за рожденичката Цонка Нанова

На 28 май рождения си ден посреща една от талантливите и обичани фолклорни изпълнителки, Цонка Нанова. Солистката на орк. “Пловдив“ се радва на много внимание и честитки в този ден, а няма да е преувеличено ако кажем, че целият месец май носи много щастливи емоции за нея. Наред с Великденските празници и Гергьовден, когато именик бе синът на певицата и нейния съпруг, Славчо Александров, хубави вълнения за Цонка Нанова донесе и нейният ученик по народно пеене Николай Юруков, който спечели златен медал от Първия международен Великденски онлайн конкурс “Светлини и таланти“, организиран по повод 30-годишната творческа дейност на вокален квартет “Славей”.

Краят на месеца продължава да носи усмивки на днешната рожденичка и колегите й от орк. “Пловдив“, защото пролетта идва с възможности за нови срещи с публиката. На 29 май формацията ще бъде специален гост в Стрелча, на “Фестивала на туризма и етеричните култури”. Музикантите обещават много песни, танци и веселие в съботната вечер, а за лятото на 2021 година – нова хубава музика, с която да радват почитателите на фолклора.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Цонка Нанова като й пожелават много здраве, късмет, щастливи мигове и нови творчески успехи!

 

КАТЕГОРИИ