Очаквайте “Следвай ме” – новото екранно и музикално предизвикателство от Сиана

Очаквайте “Следвай ме” – новото екранно и музикално предизвикателство от Сиана

Съвсем скоро почитателите на Сиана ще могат да очакват поредното музикално и екранно предизвикателство от нея. Става въпрос за най-новия проект на звездата на телевизия “Планета”, който е озаглавен “Следвай ме”. Песента е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, а текстът е съвместно дело на самата Сиана и текстописката Лиляна Димова. Това, което Сиана издаде в аванс за “Следвай ме” е, че парчето е с модерно звучене, на границата между поп-фолк и хип хоп. През уикенда певицата засне и видеоклип към новия проект, заедно с режисьора Ивайло Спасов, а за място на снимките този път избраха студио в София.

“Феновете определено ще бъдат изненадани, ще ме видят в съвсем различна светлина, в която и аз самата не съм се виждала”

разкрива Сиана. Относно видеореализацията към “Следвай ме” тя допълни, че освен имиджови кадри в нея ще видим и интересен сюжет, а тя ще ни разкрие и актьорските си заложби. Явно певицата продължава да следва линията на провокацията, на която залага в последните си няколко проекта. В каква насока обаче ще ни заинтригува този път, засега остава тайна до премиерата на лентата в PlanetaOfficial в Youtube и в ефира на “Планета” HD.

КАТЕГОРИИ