“Силните печелят в любовта” на Нелина с оригинално видео

“Силните печелят в любовта” на Нелина с оригинално видео

Нелина зарадва своите почитатели с видеоклип към най-новата поп-фолк песен в репертоара си “Силните печелят в любовта”. До момента мелодията бе представена в ефира на телевизия “Планета” само с лайв версия, но зрителите вече могат да се насладят и на оригиналното видео, което певицата засне с режисьора Николай Скерлев. Нелина отдавна не бе представяла сюжетен видеоклип, но този път тя реши да заложи на подобен тип видео, което определено допадна на меломаните. Само за ден след премиерата си лентата се радва на огромен интерес в Planeta Official в Youtube, а отзивите за проекта са повече от добри.

“Браво, Нелина, клипа е страхотен! Много красиво и приятно за гледане!”, “С такива песни се печелят почитатели. Пожелавам на Нелина тази песен да й донесе успех и много сили, и желание да твори в поп фолка!”, са само част от коментарите, които може да бъдат прочетени във виртуалното пространство.

Самата Нелина не скри вълнението и благодарностите си към всички, които са вложили усилия в създаването на “Силните печелят в любовта”:

“Клипът вече е в ефира на “Планета HD”! Благодаря от сърце на авторите - Дони Василева и Симеон Сомлев, на екипа на Ники Скерлев, на всички участници и телевизия “Планета” за тази сбъдната моя мечта!” написа изпълнителката в своята фейсбук страница.

Всички, които искат да научат повече за снимките на този проект пък могат да гледат мейкинг от неговото заснемане в новия брой на “Звездно”, което вече е в ефира на телевизия “Планета”.

КАТЕГОРИИ