Синът на Илиян по стъпките на популярния си баща

Синът на Илиян по стъпките на популярния си баща

Месец януари е сред най-важните за Илиян, защото на 12-ти рожденик е синът на певеца – Ицко. Изпълнителят на музикална компания “Пайнер“ отдавна е организирал парти за своя наследник. Момченцето е най-важния човек в живота на певеца, а той признава че откакто синът му се е появил, животът му коренно се е променил. Илиян споделя, че Ицко е много музикален и свири на различни инструменти, а микрофонът се оказал любимата му играчка.

“Има пластмасов микрофон, мисля си, че не само ще ме наследи, но и ще ме надскочи. Това е ген, няма накъде да отиде. Аз виждам, че той се забавлява, иска да свири на барабани. Нищо чудно да получи за рождения си ден днес“, разкрива Илиян в интервю за журналистката Елизабет Методиева.

В професионално отношение Илиян определено е подвластен на силен творчески ентусиазъм. За никой не е тайна, че 2017-та бе една от най-успешните за усмихнатия изпълнител, а плодовете от труда си той бере с пълна сила всеки ден. Дуетът му с Алисия - “За последно” е една от песните, които оставиха ярък отпечатък в сърцата на публиката с въздействащ текст, в който всеки може да открие себе си. “ГОЛ” пък в трио с Константин и Борис Дали е от онези забавни парчета, които винаги ще радват ухото.

“Феновете са най-точната и адекватна скала, която измерва кой колко е успешен. Фактът, че песните ни се повтарят и потретват в дискотеките е достатъчно показателен. Имам възможността да съм на участия в цялата страна, а и не само, и съм с достатъчно ясна представа кога едно парче се харесва и кога не. Феновете решават, те са най-важните. Всичко останало е суета”, споделя Илиян след поредна среща с феновете в клуб във Велико Търново.

КАТЕГОРИИ