“Сиромах” на Емануела трайно се настани на върха

“Сиромах” на Емануела трайно се настани на върха
Слушай в Стрийминг Платформите

Най-новата песен и видеоклип на Емануела – “Сиромах” много бързо събудиха интереса на меломаните и трайно се настаниха в челото на музикалните класации. Клипът е под номер 2 в българския трендинг на YouTube, а песента не излиза от плейлистите на DJ-ите в нощните клубове. Музиката на “Сиромах” е на Dragan Brajovic – Braja, аранжиментът - на Деян Асенов, а автори на текста са: Dragan Brajovic - Braja, Александър Попов, Петър Петров, Анастасия Мавродиева и Емануела. Режисьор на музикалната лента пък е Людмил Иларионов – Люси.
2

“Това вече е Тя – толкова много емоции в една песен… Отново красота и съвършенство… Това е ЕМАНУЕЛА, нищо по-различно, никога за нищо на света!...
Тази жена е живото доказателство, че преплитането на талант, хипнотизираща харизма, класа и ексцентричност не са просто мечтана комбинация, а реален резултат, който си има име ЕМАНУЕЛА! А тази песен не е изненада, защото колкото и да е брутална (а тя е мега брутална) просто няма избор да бъде друга щом е нейна... Това не е просто изпълнител, това е истински артист…”

“Благодаря на всички за страхотните коментари! Радвам се, че с тази песен ви докоснах сърцата и не спирате да я слушате! Обичам ви!”, написа с много емоция Емануела.

В събота, 26 октомври, Емануела има двоен празник – първо ще отбележи вкъщи имения ден на своя малък син Димитър, а вечерта ще празнува с всички почитатели на поп-фолка и именици в Благоевград.

КАТЕГОРИИ