Скопие посрещна Ивана като истинска голяма звезда

Скопие посрещна Ивана като истинска голяма звезда

Ивана ще запомни настъпването на 2017 година с това, че успя да посрещне Новата година цели два пъти. Веднъж на 1 януари в България и за втори път – на 13 януари в Македония. На тази дата нашите съседи празнуват началото на новата календарна година по Юлианския календар /стар стил/. Точно това бе причина Ивана и нейният бенд да гостуват в Скопие и с песните си да донесат много радост и празнично настроение на всички гости. В столицата на Македония певицата бе посрещната като истинска голяма балканска звезда с нужното уважение, почит и любов. Тази среща дори предизвика сълзи в очите на част от присъстващите, които не скриха, че този миг е дълго очакван и ще остави следа завинаги. Това докосна и самата Ивана:

“Винаги съм знаела, че македонците носят едно сърце с нас, българите, но сега се убедих в това. Песните, които пея в България, са същите, които пях и в Скопие. Изненада ме, че първият музикален поздрав бе с “От извора”, което говори, че мелодията е близка до душите им и ги вълнува така, както и нас”.

Спокойно можем да кажем, че януари е месец на Ивана, защото тя празнува имен ден, рожден ден и два пъти Нова година. Но въпреки това певицата сподели пред екипа на телевизия “Планета”, който пътува с нея, че зимата не е нейния сезон, а предпочита по-топлите месеци. Това обаче не й попречи да се разходи в центъра на македонската столица и да заснеме епизод от поредицата “Песен без граници”.

“За първи път ми се случва два пъти да посрещам Новата година и страшно се радвам, че отново бях с моите колеги от Ивана Бенд. С тях имаме традиция да хапваме 12 зърна грозде - по 1 на всеки един удар на часовника в полунощ и да си пожелаем по едно желание. Късметлии сме, че 2017 -та успяхме да го изпълним два пъти и дано година бъде двойно по-щастлива и успешна за всички”, разказва Ивана пред камерата на “Планета” ТВ.

Певицата на народа разкри още, че вече работи над нови песни, но си мечтае и за една екзотична ваканция на топло до далечна дестинация в компанията на любими хора.

КАТЕГОРИИ