Слънце, море и любов за звездите на “Пайнер”

Слънце, море и любов за звездите на “Пайнер”

Лято е, време за ваканция, за релакс и за слънчеви приключения с любимите хора, които да ни заредят емоционално за следващите месеци. Звездите на “Пайнер” също не правят изключение, а през последните дни доста активни в мрежата са щастливо обвързаните, които по всичко изглежда са подвластни на морето и любовта. Джулия и Кристиан Кирилов подариха на своите последователи плажна мини-фотосесия в цвета на любовта, червено. Съпругът на певицата не пропусна да й се обясни в любов с красив цитат, който гласи:

“Най-добрият начин да защитиш своята половинка е като я обичаш и уважаваш така, както самия себе си - а Джулия му отговори - Love the sea, Love the sunset, Love Him!”


Двамата ще имат време да се радват на морето до петък, защото на 15 август Джулия ще бъде специален музикален гост на нощен клуб във Велинград.
Друга любима светска двойка, Джена и Атанас Стоев - младши, също публикува кадър от плажа в Слънчев бряг, който изпълнителката тагна: Мило мое #атанасстоев. След тази романтична морска доза, Джена и нейният съпруг се готвят за две клубни участия в петък и събота, когато звездата на телевизия “Планета” ще радва с хитове своите фенове в Кърджали и Карлово.

Биляна Андрончева от Трио Сопрано и нейният съпруг Любомир Джалев избраха Несебър, за да отбележат годишнината от своя брак, който сключиха на 11 август:

“Две години от страхотната ни сватба! Две години, изпълнени с много любов, пътувания, незабравими, само наши си, моменти и появата на най-голямото ни постижение - нашата прекрасна малка Емма!”, написа певицата в социалната мрежа.

Тя сподели и няколко снимки от тяхната кратка ваканция край морския бряг, обединени от фразата “Откраднахме си малко лято”.

Финалът е запазен за младоженците Росица Пейчева и Николай Петров, които се свързаха в свещен брачен съюз на 31 май. Малко след рождения ден на певицата, на 5 август, те успяха да отскочат до любимата Гърция, а след това и до родното Черноморие. Това е една заслужена ваканция за Росица Пейчева, която успя да подари на своите почитатели преди това новата фолклорна програма “Силата Любов”.

КАТЕГОРИИ