Славка Калчева: Пожелавам си само здраве и късмет

Славка Калчева: Пожелавам си само здраве и късмет

Днес рожден ден празнува една от най-обичаните и популярни звезди в българския фолклор - Славка Калчева. Певицата споделя, че посреща този ден в добро настроение и заобиколена от най-близките си хора.

“Решила съм да отбележа празника с моето семейство. За разлика от миналата година, когато предпочетох да празнувам шумно, в компанията на много близки и приятели, сега тържеството ще бъде по-спокойно, в тесен семеен кръг в Ямбол – споделя изпълнителката пред www.planeta.tv и продължава – Единственото, което си пожелавам е здраве и късмет, защото когато ги има тях, всичко друго е постижимо. В тази връзка, имам желание в началото на новата година, да реализирам 2 песни, които отдавна планирам. Готови са като музика и текст, но предстои да ги запиша. Мисля, че ще бъдат една приятна изненада за публиката, защото са много различни, дори бих казала, че подобно нещо досега не е правено от фолклорен изпълнител“.

С тези думи Славка Калчева определено ще разпали любопитството на своите многобройни почитатели, които с радост посрещат всеки неин проект. Днес те отправят най-искрени пожелания към своята любима певица за много здраве, вдъхновение и творчески устрем, а към тях се присъединяват още музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета Фолк“.

КАТЕГОРИИ