Славка Калчева разкрива защо си заслужава да мислим позитивно

Славка Калчева разкрива защо си заслужава да мислим позитивно

Славка Калчева е един от тези изпълнители, които будят възхищение у всеки не само с невероятния си глас, но и с перфектната си визия. Певицата неведнъж е споделяла, че в основата на добрия външен вид според нея е това, което излъчваш като енергия, затова самата тя се старае да бъде позитивен човек.

“Не мразя, а злобата, завистта и лошите неща ги забравям много бързо“, откровена е Славка Калчева.

Тя разкрива, че положителният поглед към живота е много важен и всеки трябва да открие нещата, които го зареждат и провокират усмивка на лицето му. Лично за нея вдъхновение носят красотата на природата, както и хубавата музика.

“Народната музика е закодирана в нашия ген и няма как, независимо какво ни се случва, да не я обичаме и да не я тачим“, споделя звездата на телевизия “Планета Фолк.

Песента винаги е била част от живота на Славка Калчева, още от дете е обичала да си пее и си е съчинявала мелодии. А трудностите в живота също е преодолявала с песента, защото когато запее, всичко си идва на мястото.
За да зареди и зрителите на телевизия “Планета“ с хубаво настроение в навечерието на 24 май, Славка Калчева споделя своите любими мелодии от българския фолклор. Първото излъчване днес е в ефира на “Планета“ ТВ от 12:05 часа, а след това от 12:35 часа и от 18:05 ч. и по “Планета Фолк“. Премиерата на рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер” в ефира на “Планета HD“ е от 14:05 часа.

 

КАТЕГОРИИ