“След 1000 жени” от Деси Слава за рождения ден на “Планета“

“След 1000 жени” от Деси Слава за рождения ден на “Планета“

В деня на големия концерт, с който телевизия “Планета“ официално отпразнува своята 18-та годишнина в българския ефир, Деси Слава подари на многобройните фенове на поп-фолка нов видеоклип. Той е озаглавен “След 1000 жени“ и вече се радва на завиден интерес в официалния канал на “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial. Меломаните са категорични, че това е един от най-хубавите проекти, получили премиера през 2019-та година и не пестят суперлативи:

“Деси Слава e класа! Несравнима, Ненадмината и Недостижима!“, “Винаги е уникална! Имаме си нов хит за концерта тази вечер!“, “Браво, Деси Слава! Хубава музика и текст!“, “Винаги смислени текстове, винаги страхотни визии и вечния ангелски глас“, “Изглежда, че хубавият поп-фолк се завръща! Много добра песен на Деси Слава и красив, добре направен клип. Браво! Голямо попадение“, “Уникална! Благодаря за прекрасната песен!“, “Една от малкото певици, чийто глас ме кара да настръхна. Ех, тази жена, този глас! Деси Слава си остава Деси Слава – Легенда!“


“След 1000 жени“ бе бурно аплодирана и по време на спектакъла “Планета на 18“, само часове след премиерата си. Сингълът бе включен в представянето на изпълнителката на сцената на зала “Колодрума“, а реакцията на публиката даде красноречив знак, че това ще бъде един от хитовете на сезона. “След 1000 жени“ е по музика и аранжимент на Даниел Ганев, текстът е на Петър Петров. За ефектното видео Деси Слава се довери на режисьора Станислав Христов, а за визиите си – на Cristiano Pi /стил/, Кирил Чалъков /грим/ и Чавдар Василев – Чочо /коса/. По време на снимките на клипа, звездата реализира и оригинална фотосесия с Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ