След Канада Соня Немска се завърна в САЩ

След Канада Соня Немска се завърна в САЩ

След един уикенд, прекаран в Канада, Соня Немска отново е в САЩ и снощи бе нейния концерт в Лас Вегас – градът, който никога не спи. В Канада концертите бяха два – в Торонто и край Ниагарския водопад. Най-сетне се сбъдна мечтата на Соня Немска лично да наблюдава това чудо на природата – величествения водопад край Ниагара. Повече от час тя се любува на уникалната гледка и не пропусна да запечата на снимка всеки миг със своя телефон. В Торонто, преди това, изпълнителката бе сюрпризирана от бай Иван, който със своята каравана за бързи закуски почерпи певицата на площада пред общината.
2
В Лас Вегас срещите на Соня Немска с българската общност продължиха. Но най-милата сред тях бе тази с певицата Мая от дуета Мая и Магапаса. Тя вече 20 години живее в Столицата на хазарта и с радост влезе в ролята на гид за Соня Немска.
Предстои големия празник Гергьовден, а точно на 6 май Соня Немска е гост на частно парти в Америка. На следващия ден тя ще пее в Чикаго, а мястото на голямото Балканско парти съвсем естествено е ресторант “Балканика” в Des Plaines.
3

КАТЕГОРИИ