След САЩ и Великобритания посреща Галена

След САЩ и Великобритания посреща Галена

Тази вечер е партито на Галена в Лондон, което ще мине под знака на хита “Феноменален“. Спокойно можем да кажем, че и интересът на българите към звездата на телевизия “Планета“ също е феноменален. И това не е случайно, защото Галена винаги е знаела точната рецепта за горещ купон и невероятни емоции. В Лондон певицата пристига след като си подари няколко страхотни дни в Калифорния, от които сподели интересни фотоси. На тях тя сякаш е в една приказна среда, изпълнена с много романтика, стил и добро настроение.

Певицата не пропусна да се разходи сред големите забележителности в Лос Анджелис, а това със сигурност ще направи и в Лондон. Там Коледното настроение вече властва с пълна сила, а целият мегаполис грее в светлини.

Почитателите на певицата в България също я очакват с нетърпение на сцената на зала “Арена Армеец“. На 4 декември телевизия “Планета“ ще отпразнува своя 17 рожден ден, а едва ли има по-подходящ поздрав от хита “Феноменален“. Друга песен, с която ще бъде запомнена музикалната 2018-та е дуета на Галена и Цветелина Янева “Маракеш“, а феновете се надяват да видят неговата лайв премиера на голямата концертна сцена.

КАТЕГОРИИ