След концерта в Лондон, Галена с турне в Канада и САЩ

След концерта в Лондон, Галена с турне в Канада и САЩ

В навечерието на красивия женски празник Осми март, Галена зарадва с най-големите си хитове своите многобройни почитатели в Лондон със самостоятелен концерт. Певицата замина по покана на вестник “Будилникъ” в лицето на инж. Емил Русанов.
Мястото на събитието се превърна в триумф на хубавата музика, а главната виновничка за страхотната вечер и невероятния купон на пети март без съмнение бе Галена. Певицата не изневери на темпераментния си характер и неусетно въвлече гостите на клуба в дебрите на доброто настроение. Най-голямото удовлетворение за всеки изпълнител и любовта на публиката, а тук тя бе в изобилие и от сърце.
Междувременно звездата на телевизия “Планета” стяга куфари за своето презокеанско турне, което стартира след броени дни. Концертният маратон за Галена ще започне с два концерта в Канада. Първата спирка е Монреал, където хитовата певица ще пее за своите почитатели на 18 март. На следващия ден българското парти ще бъде посветено на почитателите на поп-фолка в Торонто. Концертният маратон продължава на територията на Съединените Американски Щати с парти в Кейп Код на 20 март.     

снимки: budilnikparty.com

КАТЕГОРИИ