След успешното турне в Америка, Ивана и Иван Дякови с покана и за 2020

След успешното турне в Америка, Ивана и Иван Дякови с покана и за 2020

Иван Дяков и Ивана Дякова се завърнаха на родна земя, след изключително емоционално и успешно презокеанско турне. Те изнесоха 9 концерта в едни от най-интересните градове в САЩ и Канада – Чикаго, Детройт, Лас Вегас, Денвър, Торонто, Ниагара, Калгари, Монреал и Маями. Любими песни от българския фолклор и балкански мелодии стоплиха сърцата на всички българи, както и на нашите съседи – македонци и сърби, в изпълнение на Иван Дяков и неговата чаровна дъщеря Ивана.

“Удовлетворението след всеки концерт беше голямо – споделят изпълнителите на “Пайнер” – Ние се раздадохме докрай, подарихме им цялото си сърце. Пяхме, танцувахме и веселието беше винаги чудесно, затова във всеки град чувствахме голяма обич и възхищение към нас. В Чикаго ни бе отправена покана за концерт на Международния фестивал на балканската музика през март 2020 г., което е голяма чест за нас.”

В социалните мрежи също има топли отзиви за техните концерти. Българите дори споделят, че не са успели да заспят след невероятните и емоционални концерти на баща и дъщеря.

Дует Дякови съчетаха музикалните си ангажименти с приятни разходки и посещения на забележителности, а снимките, които публикуваха в социалните мрежи, са доказателство за това.
Концертите на Иван Дяков и Ивана Дякова са истински празник за всеки, докоснал се до тяхното творчество. Още тази събота, на Лазаровден, почитателите на певеца могат да го слушат на живо на пролетeн концерт в Провадия, който започва в 11.00 часа.

КАТЕГОРИИ