Слушателите на А1 Xplore Music предпочитат хитовете на “Пайнер”

Слушателите на А1 Xplore Music предпочитат хитовете на “Пайнер”

Лятото е сезон не само за пътешествия и приключения, но и за много купони, весело настроение и забава. А какво е парти без хитовете на “Пайнер” и телевизия “Планета”? Слушателите на стрийминг-платформата A1 Xplore Music са категорични в избора си и през август отново заложиха на хитове от поп-фолка.
Класацията Топ 5 Payner / A1 Xplore Music в тези жарки дни се оглавява от Преслава и ”Пиян”, а веднага след нея са ”Паника” на Галена и ”Болка моя” на Цветелина Янева. Няма съмнение, че това се трите хита, които определят облика на музикалното Лято 2019.

Но “Пайнер” и “Планета” има с какво още да изненада приятно меломаните и това личи от останалите заглавия в Топ 5 Payner / A1 Xplore Music. Четвъртата позиция е запазена за Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед и техния летен хит-разбивач “Най-боли ме”, а пети са Фики и Цветелина Янева с “Не ме оставяй”.

За лятно парти ни предразполага и най-новата песен на Малката – “Гръм”, появила се само преди няколко дни, а назад в годините ни пренася още една любима песен – “Грешната” на Яница.
Класацията Топ 5 Payner / A1 Xplore Music може да гледате тази вечер от 18.00 ч. в програмата на телевизия “Планета” и от 20.00 ч. – в “Планета HD”.

КАТЕГОРИИ