“Снимка от лятото” бележи музикалното лято на Веселин Маринов

“Снимка от лятото” бележи музикалното лято на Веселин Маринов

Всяка песен на Веселин Маринов може да бъде оприличена на един вълнуващ спомен от специален миг, а лятото е времето, когато красивите моменти са в изобилие. Може би затова певецът е избрал да нарече своето лятно турне тази година “Снимка от лятото“. Началото е на 27 юли от Обзор, а финалът на 10 август в Поморие.

“Програмата ни ще бъде много интензивна и тази година, без почивки. Дори на рождения ми ден, 4 август, пак имам концерт. Това е най-активния туристически сезон и няма как да не правим концертите по това време“, споделя Веселин Маринов, а публиката в Черноморец е тази, която ще отбележи заедно с певеца неговия личен празник.


И този път изненади на сцената няма да липсват и за това изпълнителят вече загатна в свое интервю за телевизия “Планета“. Той разкри, че заедно с него по време на турнето ще пътуват жив оркестър и балет, които ще допълват магията на спектакъла.

“Всеки път след концертите ни стават уникални срещи. Има една особена близост между мен и хората, и преди да се снимаме заедно те споделят такива неща, че ми пълнят душата“, откровен е певецът.


Всички концерти са с начален час 21:00, вход свободен, с изключение на тези в летните театри на Бургас и Варна. Билети за тях могат да бъдат купени от касата на Драматичен театър “Адриана Будевска” в Бургас и във Варна - от касата на Летен театър, ДКС и Ticketportal.

“СНИМКА ОТ ЛЯТОТО“

27 юли - Обзор, Античен театър
28 юли - Албена, парк до хотел “Добруджа”
29 юли - Каварна, Централен площад
31 юли - Бяла, Лятно кино
01 август - Бургас, Летен театър
02 август - Несебър, Античен театър
04 август - Черноморец, Централен площад
05 август - Варна, Летен театър,
07 август - Созопол, Летен театър
08 август - Приморско, Летен театър
09 август - Царево, Централен площад
10 август - Поморие, Централен площад

 

КАТЕГОРИИ