Соня Немска: За мен песните са моят живот

Соня Немска: За мен песните са моят живот

В новия брой на “Автограф” гостува Соня Немска. Певицата разкрива подробности около създаването на втория си самостоятелен албум “Правена съм за ръцете ти”, който се появи това лято. Проектът носи заглавието на една от най-силните песни в диска, защото певицата иска всеки, който го притежава, да знае, че е правен с много любов, за да бъде в неговите ръце.
Соня Немска разкрива, че да се създаде един такъв проект в днешно време не е много лесно, защото всичко опира до средства.

“Пеенето и работата ми носят удоволствие, така че не се сещам да съм имала големи трудности. За мен песните са моят живот и затова ми беше лесно. Аз ги имах събрани през годините и така направихме един подарък на моите фенове”.

Певицата казва, че при създаването на всяка една песен е преодолявала някакви препятствия, но бързо се е справяла с тях и ги  е забравяла. Тя си припомня, че например при дуета с Фатих Кайхан е имала трудност с общуването, защото не е знаела на какъв език да се разбере с турския изпълнител. За “Пеперудите” също е имала някави колебания дали точно така да се случат нещата. А за “Правена съм за ръцете ти” не е вярвала, че ще стане толкова голям хит, който повече от година радва феновете.

“За всяка една песен мога да кажа, че съм била сигурна, че е моята още при първото ми слушане на мелодията. А вече феновете са тези, които решават дали да я харесат”, споделя Соня Немска.

Относно най-новата си песен - “Пеперудите”, певицата разказва, че от раз са се получили нещата и като музика, и като текст. Веднага е харесала мелодията, която Ави Бенеди й е предложил, а Мариета Ангелова много точно е напипала темата за влюбването и онзи сладък гъдел, който се нарича “пеперуди в стомаха”. Певицата признава, че като всеки млад човек и тя усеща този сладък гъдел като си помисли за някого.

“Не мога да кажа, че има постоянна любов в живота ми в момента. Но не мога да кажа, че съм сама или самотна. Чувствам се обичана, имам “пеперуди в стомаха” понякога като всеки един човек. Не се отдавам лесно на флирта, защото колкото повече минават годините, става все по-трудно да харесам някого. Изискванията се вдигат, жените на моята възраст стават хитри и не могат да се излъжат лесно. Затова мъжът, който ще спечели сърцето ми, трябва да е на много високо ниво”, признава Соня Немска в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ