Соня Немска и Рая - когато родителите се превръщат в приятели

Соня Немска и Рая - когато родителите се превръщат в приятели

Наскоро Соня Немска отпразнува своя рожден ден, а това бе повод екипът на “Звездно” да я покани в студиото. Изненада за зрителите е присъствието на порасналата дъщеря на изпълнителката – Рая, която веднага спечели симпатиите на екипа. Младото момиче споделя строга и амбициозна майка ли е Соня Немска.

“Държи ме изкъсо като трябва, но по-скоро сме като приятелки, споделяме си всичко”, откровена е Рая, а Соня допълва: “Усмихната и щастлива най-обичам да я виждам”.

Изкушена ли е Рая от музиката или ще се насочи в друга посока – също ще научите от разговора.
Соня Немска пък признава, че лично на нея музиката е дала много, защото благодарение на нея е успяла да пътува, да види много места и да опознае различни култури. Точно затова тя си пожелава и тази година да е изпълнена с много пътувания зад граница и ако вярваме на поверието, че както посрещнеш Новата година, така ще ти върви през цялата, за Соня предстоят много пътешествия. Тя стартира 2017 в Белгия, където успя да се наслади на прекрасни моменти сред красивите забележителности на Брюксел.
В професионално отношение Соня Немска споделя, че подготвя чувствена балада, защото отдавна феновете й изразяват желание да чуят подобен проект от нея.

КАТЕГОРИИ