Соня Немска във Фолкмаратон: Новата ми песен е като фреш

Соня Немска във Фолкмаратон: Новата ми песен е като фреш

Гост в новия брой на “Фолкмаратон” е Соня Немска, която разказва за раждането на летния си хит “Как ми действаш” в съучастие с Мартин Биолчев и Мариета Ангелова. Мелодията на песента била готова още през пролетта, но трудността дошла при избора на текст. Мариета Ангелова написала четири различни текста към музиката на Биолчев, но Соня не можела да реши кой от тях да избере. Имало страшно провокативни, които много щели да допаднат на най-младата аудитория. Соня Немска се спряла на един от по-умерените варианти. Както самата тя признава:

“Пее ми се за любов и никаква друга провокация. Просто знам, че това ми отива.”

Соня Немска е откровена за приятелството си с един от най-красивите български манекени:

“Диян Христов се завърна при мен след десет години - с него снимахме заедно видеото на “Талисман” и той с удоволствие прие да участва и в “Как ми действаш”.

Певицата развенчава жълтата клюка, че е гадже на Слави Трифонов. Соня разказва за единствената си среща със Слави във времето, когато е имала договор с Българска музикална компания и неин музикален продуцент е бил Годжи.
Соня Немска споделя, че има желание да работи и с композиторите Даниел Ганев, Николай Пашев, Велислав Драганински, Калин Димитров и с тях да създаде бъдещите си хитове.

КАТЕГОРИИ