Соня Немска: Пее ми се за любов и лято

Соня Немска: Пее ми се за любов и лято

Соня Немска е щастлива, че това лято предложи на феновете си един много добър проект със заглавие “Тя е Топ”. Много се гордее и с песента, и с видеоклипа, и се радва, че е била една от първите, представили красиви морски кадри от Гърция този сезон.

“Тази песен ми я направи Оцко. Ние с него сме съседи. Неговото студио се намира до мястото, където живея. Много отдавна сме се срещали и сме си говорили, че отново ще работим заедно, след успеха на “Правена съм за ръцете ти”. Не мина много време и той ми се обади и ми каза, че има демо мелодия за мен. Спомням си само, че след като отидох в студиото и я чух, се хванах за главата и казах: “Много ми харесва!”


Певицата веднага ангажира поетесата Мариета Ангелова да напише текста на песента. Доволна е, че този път тя много добре е уцелила подходящите думи и изрази - хем да се харесат на младежите, хем да има и жаргонен език в текста, с чуждици, точно това, което предпочитат младите хора в България.

“Доволна съм, че с тази песен мога да похваля, да кажа “ти си топ” на дамите, които са в дискотеките на моите участия. Хубаво е, че вече имам песен, с която да ги поздравя. Забелязала съм, че в повечето текстове има женска война, отмъщение, злоба. А аз просто исках с тази песен да кажа на някоя жена “супер си”.


Соня Немска споделя пред водещата Галя Димитрова, че това лято няма много участия, но е доволна от тези, които има. Най-важното е, че там, където ги има, всичко минава перфектно.

“Когато усетя, че хората ме обичат и че съм желан гост в дадено заведение, аз се раздавам и се отблагодарявам на сто процента. Последно бях в Тетевен на участие и съм много доволна как ме посрещнаха хората, как се усещаше, че ме обичат, че харесват моя репертоар, включително и гръцките песни, които изпълнявам. Просто бяха дошли да ме слушат и да се наслаждават.”


По желание на зрителите на “Автограф” певицата обеща, че скоро време ще зарадва почитателите си с балада и с мелодична гръцка песен. Дори издаде, че вече е в преговори с един гръцки композитор, но не пожела да сподели нищо повече.

“Пее ми се за любов и лято, гръцките теми. Макар да знам, че младите хора харесват други теми, но гърците само за това пеят. Ето защо обожавам Гърция”, казва още Соня Немска в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ