Соня Немска: Успешно издържах зрелостния изпит за майка

Соня Немска: Успешно издържах зрелостния изпит за майка

В деня, когато честваме празника на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май, Соня Немски изпрати абитуриентка. Нейната красива дъщеря Рая завърши с отличие 2 АЕГ “Томас Джеферсън” в София и заедно със съучениците си отпразнува този специален момент в живота си. Прелестни, усмихнати и много щастливи изглеждаха Соня и Рая в този ден, а снимки от събитието впечатлиха аудиторията в социалните мрежи.

Всички бяха категорични, че Рая е една изключително стилна млада дама, която трябва да бъде за пример на младите със своя безупречен избор на визия за бала. Пред planeta.tv Соня Немска разкри, че месеци по-рано е започнала подготовката за този важен ден, а в избора на тоалет много им е помогнала стилистката Августина Маркова – Тути, която ги е насочила към един млад и изключително талантлив дизайнер – Елена Златева. Именно тя създава приказното бижу, с което Рая блести в празничната вечер, а финални щрихи във визията й поставят Джулия Ангелова /грим/ и Неви Митева /коса/.

“Благодаря на Съдбата, че ме дари точно с това дете, което от малко е толкова добро и послушно, а сега порасна и се превърна в един стойностен човек и прекрасна млада дама. Искам да й кажа, че винаги ще съм до нея, ще й помагам и подкрепям. Бих искала да ми прости за всички дни и нощи, в които не съм била до нея, а интензивно работех и бях отдадена на кариерата ми, но тя знае, че всичко е било за нея. Днес мога да кажа, че се чувствам така, сякаш съм издържала успешно зрелостния изпит за майка“, откровена е звездата на “Пайнер“.


Тя разкрива, че тази събота предстои още едно тържество, този път с близки и приятели в Панагюрище, а Рая ще има възможността да се почувства принцеса още веднъж. След вълнуващите празнични емоции, за Рая предстои подготовка за кандидатстване в университет в София, а специалността, в която е избрала да продължи образованието си е “Журналистика и ПР“.

фотограф: Васил Иванов

КАТЕГОРИИ