Соня Немска: За любовта трябва да се говори

Соня Немска: За любовта трябва да се говори

Соня Немска въодушевено разказва в предаването “Автограф” за дуета с Тони Стораро, “Просто спри”, с който зарадва почитателите си наскоро.

“Гордея се с тази песен. Много съм щастлива, че сбъднах една своя мечта, а именно да пея с толкова добър изпълнител, човекът-глас Тони Стораро. Да си кажа честно, не ми трябваше много време да го убеждавам да се включи в проекта, което е един своеобразен комплимент към мен, защото е оценил моите качества като музикант и певица през годините, за да пожелае да пее с мен.“


Соня Немска споделя, че в момента няма човек до себе си и тази песен не разказва някаква история от личния й живот. Заедно с текстопистката Мариета Ангелова решават в песента, хем да се пее за любов, хем темата да е такава, че да обхване много голяма част от любовните двойки, за да се намерят в тази песен.

“Самата аз сред моите приятелки и близки знам и виждам, че колкото и да са влюбени, и да се разбират с половинките си, винаги има едно съмнение, все си нямат доверие в любовта, проверяват се, особено сега с модерните телефони и бях сигурна, че песента ще има успех, защото много влюбени двойки ще се открият в текста”, казва певицата.


Соня Немска споделя пред водещата Галя Димитрова, че не обича да говори за любовния си живот, защото има горчив опит отпреди няколко години, когато бе изнесла на показ връзката си и отношенията си с тогавашната си половинка. Счита, че това е грешка и че е навредило на по-нататъшното й развитие.

“Сега нищо не разказвам, защото нямам връзка. Но ако ми се случи, с удоволствие ще споделя, защото хубавите неща трябва да се разказват, за любовта трябва да се говори”, казва още Соня Немска в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ