Соня Немска изпраща 2020 с красива балада

Соня Немска изпраща 2020 с красива балада
Слушай в Стрийминг Платформите

Соня Немска избра навечерието на Коледа и Нова година, за да зарадва почитателите си с нов видеоклип. “Раздяла“ е озаглавена баладата, която вече радва ценителите на стойностните проекти в PlanetaOfficial в YouTube. Появата на песента в този момент е своеобразен подарък от Соня Немска за публиката, за самата нея и за всички, които живеят с музиката в сърцата си.

“Това е моята майка - истинска, разчувстваща с творчеството си... – пише Рая, дъщерята на Соня Немска минути след появата на лентата, а следващите коментари потвърждават, че звездата на телевизия “Планета“ е успяла да стопли душите на меломаните с тази балада – “Има стил, има визия за да прави клиповете страхотни“, “Уникална балада, която вярвам ще се оцени“, “Перфектно време за една красива и нежна песен. Браво!“, “Определено на Соня Немска й отиват такива балади! Песента ми допадна страшно много. Желая успех“, “Това се казва песен - изключително стойностна и прекрасна! Имаме нужда от такива песни! Поздравления на Соня и екипа!“, “Прекрасна песен, Соня! Сигурно 30 пъти вече я пуснах, не мога да й се насладя! Продължавай все така напред“, четем в YouTube.


“Раздяла“ е по музика и аранжимент на Bini Diez, а за текста Соня Немска се довери на поетесата Мариета Ангелова. Стилното и красиво видео, допълващо визуално тази чувствена балада е създадено от режисьора Йордан Петков. Екранен партньор на изпълнителката е Диан Христов, с когото неведнъж са си партнирали във видеоклипове. Визията на Соня Немска в “Раздяла“ е поверена на Августина Маркова-Тути /стил/, Джулия Ангелова /грим/ и Неви Митева /коси/. Певицата отправя специални благодарности към Румяна Георгиева, Lia Preciosa и Никола Зафиров, както и към целия екип, вложили сърце и душа в създаването и реализацията на една от най-специалните песни в дискографията й – “Раздяла“.

КАТЕГОРИИ