Соня Немска ни носи “Синьо лято”

Соня Немска ни носи “Синьо лято”

Юни е, горещо, слънчево, прекрасно… А може ли лято без своя летен хит. Заявка за такъв вече направи Соня Немска с видеоклипа на песента “Синьо лято”. Купон и много плажно настроение има в кадрите, запечатани от режисьора Николай Скерлев по южното ни Черноморие. Колорит в песента внася и Теньо Гогов – с гласа си и със закачливия текст. Музиката на “Синьо лято” е на Doli & Penn, а аранжимента на песента е направен от Ленко Драганов.

“От творческите неща, които човек може да пробва, правенето на нова песен ми е едно от най-любимите! Времето в студиото, разговорите с хора, които обичаш и с които имате биография, импровизациите и възможността да чуеш на мига какво сте създали - абе, велико чувство! Благодарен съм, че ми се случи пак! Успех на парчето и на русата му фея – Соня Немска.”, написа Теньо Гогов в социалните медии.

Самата Соня Немска разкрива:

“Това е най-дългоочакваната песен за мен. Песента, която най-много съм искала да изпея до сега. Чаках я няколко години, и най-сетне имам удоволствието да е в моя репертоар. Музиката е на израелските композитори Doli & Penn, и е вече добре позната на аудиторията. Надявам се да докосне слушателите, така както мен. Очаквам всичко, за което пея в песента, да ми се случи това лято“.

2
Почитателите на поп-фолка също не крият одобрението си към песента и видеоклипа “Синьо лято”:

“Соня Немска, искам да ти благодаря за прекрасната песен “Синьо лято”. В нея има от всичко по много: красота в твое лице, свежест, забавление, усещане за лято, позитивизъм, класа и професионализъм… Слушайки я и гледайки клипа няма как да не се усмихнеш… Пожелавам ти успех с песента и съм сигурен, че тя ще се превърне в новия летен хит на 2024 година… Страхотен полъх на море, летни емоции, безгрижност и купони край плажа до късни зори… Соня Немска е страхотен изпълнител, песните й винаги са интересни и яки за слушане. Тя самата излъчва много позитивна енергия… Изключително приятна песен! Лято 2024! Браво на Соня Немска и Теньо Гогов!”

КАТЕГОРИИ