Тази събота Соня Немска пее в “Приказките”

Тази събота Соня Немска пее в “Приказките”

Продължава поредицата от гостувания на звездите на телевизия “Планета” в “Приказките”. Тази събота, 12 октомври, емблематичният Комплекс посреща Соня Немска. Певицата ще представи на живо пред публиката най-големите хитове в своя репертоар. Ще прозвучи и най-новата песен в на Соня Немска – “Синьо лято”, едно намигване към времето на морските приключения това лято. За видеоклипът феновете пишат:

“Соня Немска е страхотен изпълнител, песните й винаги са интересни и яки за слушане. Тя самата излъчва много позитивна енергия… Браво, Сонче. Искаме само такива песни и да пускаш по-често. Този нежен и ангелски глас трябва да се оцени повече… Изключително приятна песен! Лято 2024. Супер свежа песен. Браво на Соня и Теньо Гогов!... Great song, voice and video! Sonya always knows how to make great summer song! She is like a sunshine! So pretty and bright!”

2
Това обещава да бъде една незабравима съботна вечер с много настроение и емоции. Ако сте почитатели на българската музика, то едва ли ще пропуснете възможността да чуете Соня Немска на сцената на ресторант “Приказките” край Харманли. Освен песни от своя репертоар, певицата е избрала да представи и други харесвани от публиката песни, така че всички гости ги очаква една специална атмосфера с много танци и изненади. Купонът ще продължи до зори, а това е чудесна възможност да се насладите на качествена музика и да се потопите в магията на живото изпълнение. Не забравяйте да направите своята резервация, защото местата бързо се запълват!

КАТЕГОРИИ