Соня Немска празнува рожден ден в САЩ

Соня Немска празнува рожден ден в САЩ

Своят рожден ден през 2023 година Соня Немска със сигурност дълго ще помни. Певицата е родена на 16 януари, а тази година тя ще празнува далеч от България. Веднага след Новогодишната нощ, която посрещна в комплекс “Приказките” край Харманли, Соня Немска отлетя за Америка. Там тя пътува за почивка и развлечение, а не за концертно турне. За първи път изпълнителката ще има възможност на воля да разглежда мегаполиси и да се среща с приятели.
2
Една от спирките на Соня Немска в САЩ е Чикаго – мястото, в което живее най-многобройната българска общност в Америка. Със свои снимки и видеоклипчета в социалните мрежи певицата показва част от ваканционното си настроение. Нейните почитатели станаха свидетели на празника Богоявление и ритуала по спасяването на кръста в Мичиганското езеро, както и на моменти от посещението й в музея на Космоса.
Телевизия “Планета” и музикална компания “Пайнер” пожелават един невероятен рожден ден на Соня Немска и й подаряват класацията Top 10 Planeta 4K с нейните най-големи хитове в PlanetaOfficial.

КАТЕГОРИИ