Соня Немска с Великденско турне в Америка

Соня Немска с Великденско турне в Америка

Великденски концерти очакват българите в Северна Америка с най-доброто от музиката на телевизия “Планета” и Соня Немска. Певицата заминава на пролетно музикално турне в САЩ и Канада този месец. Точно 10 години изминаха от последното гостуване на Соня Немска в Чикаго и затова тя с голямо вълнение очаква първия концерт от своето турне. Край Мичиганското езеро е най-голямата българска диаспора в САЩ, а приятелите на певицата са многобройни. Всички те я очакват с нетърпение, още повече, че музикалния тур съвпада с едни от най-светлите празници – Великден и Гергьовден.
2
Соня Немска не за първи път гостува в страната на неограничените възможности, която е сред любимите й туристически дестинации. Изпълнителката на хита “Първа на дансинга” ще остане зад Океана до средата на май, а програмата й е доста наситена с концерти и срещи с приятели и почитатели. Големият Великденски концерт на Соня Немска е на 23 април в култовия нощен клуб Escape Lounge в Schaumburg, IL. Следващия уикенд – 29 и 30 април тя ще пътува за Канада за два концерта пред българската общност, а на 3 май е бляскавото шоу в Лас Вегас, в BG Bistro.
3
На Гергьовден, 6 май, певицата ще бъде музикален гост на специално частно парти в САЩ, а на 7 май ще направи Greek Party Night в Balkanika Restaurant, в чикагското предградие Des Plaines, в което живеят много българи.
В програмата на турнето на Соня Немска в Америка се предвидени още концерти, а певицата е подготвила пъстър музикален микс от свои песни, балкански хитове и българска народна музика, без която не минава парти зад граница.
4

КАТЕГОРИИ