Спечелете лична среща с Анелия и Ави Бенеди

Спечелете лична среща с Анелия и Ави Бенеди

Анелия е една от най-обичаните и успешни звезди на музикална компания “Пайнер“, а всеки неин нов проект е посрещан с голям интерес от публиката. Най-новото заглавие в репертоара й, баладата “Сърцето ми“, успя за кратко да развълнува меломаните и да се превърне в една от най-слушаните песни. Видеоклипът й също регистрира изключително висок зрителски интерес, а успехът определено донесе много радост и вълнение за изпълнителката:

“Безкрайно щастлива съм, че ме “заливате” с положителни коментари за баладата “Сърцето ми”. За това, аз и моя приятел Аvi Benedi сме ви приготвили игра. Върху синбека на “Сърцето ми”, запишете видео как пеете баладата, последвайте @anelia_official и @avi_benedi_official в Инстаграм, споделете го на стори, тагнете нашите профили, а ние ще споделим вашите видеа до 31.01.2019г. Тези, които нямат Инстаграм, може да изпращат видеата на лично съобщение в страницата. С Ави Бенеди ще изберем трите най-добри изпълнения и победителите ще имат възможност за лична среща с нас двамата“, публикува изискванията за участие Анелия в официалната си Фейсбук страница, където може да откриете и линк към синбека на парчето.

Както повечето вече знаят, баладата “Сърцето ми“ даде старт на новата музикална година в PlanetaOfficial в YouTube и в ефира на телевизия “Планета“.

“За този проект мога да кажа, че това е песента, която много трудно изпях. Такова нещо не ми се беше случвало през цялата кариера. Първите ми две изпявания на баладата бяха със съвсем различен вокал, със съвсем различно стъпване на тона. Чак третото ми изпяване беше това, което сега чувате всички вие. И смятам, че това е правилното усещане за тази песен. Сменях няколко пъти текста и най-накрая крайния резултат е това. Смятам, че се получи много семпло, но с много истинско послание. Благодаря на Петя Радева за текста и на Ави Бенеди за страхотния аранжимент“, сподели наскоро Анелия в ефира на телевизия “Планета“.

“Сърцето ми“ вече има и своето запазено място в музикалната програма на Анелия по време на лайв-участията й. Не минава вечер, в която феновете да не пожелавят да чуят мелодията, а за най-запалените фенове на Анелия ще издадем, че този уикенд може да я аплодирате на живо в два от популярните нощни клубове в столицата.

КАТЕГОРИИ