Спектакълът “Планета на 18” с премиера този уикенд

Спектакълът “Планета на 18” с премиера този уикенд

Феновете на поп-фолка са нетърпеливи да видят концерта “Планета на 18“ от зала “Колодрума“. Ето, че дългоочакваният момент дойте и този уикенд, още от петък вечер, те ще могат да видят всичко, което се случи на 3 декември в Пловдив. Телевизия “Планета“ е заложила лайв премиерата в петък, събота и неделя от 20:00 часа, а “Планета HD” - от 22:00 часа. Този концерт бе много дискутиран с присъствието и отсъствието на някои от звездите на музикална компания “Пайнер“, но оценката на всички гости е категорична, че шоуто си заслужаваше, а емоционалният заряд в залата и на сцената бе изключително голям.

“Получи се един много хубав концерт, различен концерт. За част от изпълнителите това бе дебют на толкова голяма сцена и те се представиха повече от перфектно. Бих казал - едно презареждане с нови и млади гласове - сподели след спектакъла д-р Хари Янакиев, мениджър на телевизионните канали “Планета“ и допълни – Любовта, която получихме от пловдивската публика бе реципрочна на тази, която звездите на телевизия “Планета“ раздаваха от сцената. Благодаря на всички гости в зала “Колодрума“ за празника, който цареше на този спектакъл. Вярвам, че той ще се хареса и на зрителите у нас и по света“.


За хумора в шоуто се погрижи Иван Динев – Устата, а режисьор на целия спектакъл е Станислав Терзиев. Може вече да издадем, че “Планета на 18“  ще бъде част и от празничната Новогодишна програма на “Планета“ и “Планета HD” на 31 декември.

снимки: Любомир Любенов, Георги Божков, Zvezdno.bg

КАТЕГОРИИ