“Спомени” оглави класацията “Планета Топ 20”

“Спомени” оглави класацията “Планета Топ 20”

Новият лидер в месечната музикална класация “Планета Топ 20” е “Спомени” на Роксана. Чувствената балада веднага се открои и спечели меломаните, а това първо място е поредното признание за изпълнителката. Един любим дует тази есен съвсем закономерно заема второто място и това e “Така ни се пада” на Преслава и Галин. Певицата влиза в чарта и със своя тотален хит “Пиян”, който също е в челната тройка, а Галин с общата си песен с Лидия, “Няма да ми мине”, са 13-ти. 

Анелия и нейното актуално предложение “Гъзарка” откриваме на четвърта позиция. Сред петте най-популярни клипа на музикална компания “Пайнер” в PlanetaOfficial е и “Аре, дърпай” на Емануела. На шеста позиция е семейният дует “На твое място”, обединил младия изпълнител Емрах и неговия баща Тони Стораро. Галена участва в “Планета Топ 20” с два свои проекта. Зрителският интерес нареди “Паника” на 7-мо място, а на 9-то е “Добре ли си”, дуетът й с Миле Китич.

Два са и клиповете на Цветелина Янева, които намериха място в музикалната класация на “Пайнер” за месец октомври. На 8-ма позиция е “Болка моя”, а дуетът с Фики, “Не ме оставяй”, е 11-ти. “Най-боли ме” на Теди Александрова ft. Сашо Роман и DJ Нед е на 10-то място. Още едно трио, с участието на певицата и нейните колеги Илиян и Амет, влиза като ново предложение директно на 15-та позиция и това е “Нова магистрала 20-19”. Ако искате да разберете, кои са останалите клипове в “Планета Топ 20” за октомври, може да гледате цялата класация в PlanetaTV Official.

КАТЕГОРИИ