Спортът – неразделна част от ежедневието на звездите

Спортът – неразделна част от ежедневието на звездите

Звездите на телевизия “Планета“ често получават комплименти за перфектната визия, която демонстрират както в своите клипове, така и на сцената. Перфектните тела обаче изискват грижа и постоянство, а спортът е този, който моделира изкусителните извивки у дамите и релефните бицепси при мъжете. Физическите упражнения са неразделна част от ежедневния график на изпълнителите, а лятото също не е изключение. Част от тях показват резултатите в своите снимки от плажа, а други разкриват кадри от залата, издавайки как постигат съвършенство на физиката и духа.

Тази седмица Джена показа любимите си тренировки. Певицата разкри, че е обиколила цяла България, но само в Несебър е открила уредите, които ваят идеалните й пропорции. Запалена по фитнеса от месеци е и Ивелина Колева, а горещото време навън определено не я спира да посещава редовно фитнес залата. Сред най-активните в спорта е Татяна. Певицата дори има своя страница, в която дава съвети за здравословно хранене и спорт, а самата тя не пропуска ден, нито през зимата, нито през лятото, в който да не тренира. Един от младите изпълнители в поп-фолка, Кирил Атанасов също показва упоритост в залата, а резултатите не закъсняват.

В момента Джулия и съпругът и Кристиан Кирилов са край морския бряг, където паралелно с участията на изпълнителката и слънчевите бани на плажа, активно спортуват. Където й да са те задължително посещават фитнеса, а когато имат възможност правят походи и в планината. Преходите и спортът сред природата обичат и още изпълнители, а сред най-запалените са Лазар и Райна. Певицата демонстрира страхотна форма в последните си публикации в мрежата, а зад нея категорично стоят походите, които тя често прави в Пирин. Друг активен спортист сред музикантите е Лазар, а тайната му за перфектно тяло е комбинация от правилно хранене, съчетано с фитнес, каране на велосипед и разходки сред природата.

КАТЕГОРИИ